10.04.13

Parky, náměstí a stromořadí

(všimli jste si krásy slova stromořadí? alej není tak hezké.)
s čokoládou na chodníku a mentolovým lakem na nehtech se snažím. Snažím se aby můj život zněl víc jako tohle, nedívám se tam kam nemám a dneska jsem měla svůj první nanuk v tomto roce, takže new start is here. (no vážně, po nekonečné zimě jsem šla venku v šatech s pomerančovým domácím nanukem od drahé S., není to uvolňující?)
Bude milé vidět své fotografie na zdech v chodbě našeho rozpadajícího se divadla, jako bych toho najednou hodně řekla a mnoho lidí poslouchalo a vnímalo.


A bojím se, že nepoznám až skončí tohle špatné období a začne to nové, lepší. Bojím se, že pokud nepřijde nějaká opravdu výrazná změna, nová barva, tak si pořád budu myslet, že jsem too sad. Takže si řekněme, že lepší časy začaly dnes. S nanukem, tryskáčema na obloze, s tímhle, s potřebou teď někoho obejmout a s těšením se na pátek a tisíc jiných věcí.
úsměv.

9 komentářů:

  1. Ano ano, vstříc lepším zítřkům s nanuky. Já mám zrovna na nanuk chuť, ale na koleji nemáme mrazák. Leda si ho koupit a hned sníst. Jenže mě teď bolí v krku. -_-
    Och, tvé fotky budou viset. Nekonečné.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě byl takový začátek včera. Poprvé jsem letos zmokla (a padaly i kroupy) :)
    Domácí nanuk jsem měla už o víkendu, ale v obýváků, tak to tak nezapůsobilo. Z kiwi, a bylo to boží. Pomeranč je v plánu!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou moc krásný :), mysli na nekonečné velký satniky s letním oblečením, tuny zmrzliny a nanuku, procházení se cely dny v parcích a tak, bude lip:)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš vážně moc zajímavé fotky a připomínáš mi hrozně mě a mé myšlenkové pochody a to i přesto, že je mezi námi věkový rozdíl.. nějak mi to zůstává ;). Milá mi jsi ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som mala svoj nanuk niekedy cez zimu, keď mrzlo, ruky som mala zababušené v rukaviciach a kamoška ma viacmenej donútila. No vtedy sme to potrebovali obe. Takže nanuky v tejto dobe znamenajú posun vpred k lepším časom? :) Ak áno, kupujem si ich každý deň.
    :)

    OdpovědětVymazat
  6. máš skvělý blog!
    jsem nový follower:))

    OdpovědětVymazat
  7. jééé, ta první fotka-taky mi doma vysej ;) :D

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova