19.12.12

Prázdno


Unavená tak nějak ze všeho.
Jako bych měla nějakou už asi dvou měsíční podzimní depku i když je zima a já bych měla být celá bez sebe z toho, že budou Vánoce. No jasně. A mám ráda sarkasmus, ironii a takový věci.
Dlouho jsem v sobě necítila tu pravou hlubokou radost. Všechno se nějak ztrácí.

Poslouchám The Horrors a v mý hlavě pobíhám v teple letní noci po odlehlejch loukách někde za městem s tajemným mužem v kabátě, krabičkou cigaret a obalem od vinylové desky. A nic nám nechybí. A já nevím, jestli mi tady ty představy dělaj radost, nebo mě jen víc mučí. Spíš to druhý. Rozhodně to druhý.


Poslední dobou mi rozumí asi jen Jim z trička. Nemluví a je perverzní méně než obvykle.
Šílencovi víkendy. Někdy tu vyfotím znovu, tohle byl jen tak... na rychlo. Jo a to je ta stará dětská zapomenutá knížka, do které maluju. A píšu. A tak. Však to znáte.

Mám k ní určitej druh citový vazby.
When you wake up, when you wake up...
You will find me.
Řekněme, že jsou to promluvy mého "guide to come and take me by the hand" ke mně a že ho vážně jednou najdu. Přijde v kabátě, s cigaretou a prázdným obalem vinylové desky Unknown Pleasures.


8 komentářů:

  1. Já si říkám,že bych měla přestat vysnívat si budoucnost a představovat si jak je všechno skvělý.Protože to co si vysním se nikdy nesplní.
    Ten nápad s tou košilí je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  2. viac takých fotiek, tá druhá je skvelá :) a tie pocity veľmi dobré poznám, my si už kráčame ruka v ruke veľmi dlho, ostáva len veriť, že sa to zmení, alebo radšej na to vôbec ani nemyslieť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ó, díky. Radši nemyslet, overthinking will kill us.

      Vymazat
  3. Still Life je pro mě láska na první "poslech".

    Sny mě mučí a zároveň stimulují. Sny mě odpoutávají od tý posraný reality. Což je trochu špatně. takže s těma snama "rozhodně to druhý".

    OdpovědětVymazat
  4. to je moc hezký.tu je to moc hezký. a still life je boží zvuk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díkydíkydíky^^. To teda. Jsem do té písničky a vlastně celýho toho alba šíleně zamilovaná.

      Vymazat

Těší mě vaše slova