22.01.18

mezičas

chybí mi prostor svetrů a kávy a ač tu stejně už asi budu jen šeptat do prázdna (kam vlastně mizí blogy? píšete ještě? jste tady?), tak malý návrat potřebuji

Všechno je teď v pohybu, někdy dost nepříjemném (neustávající šelest na hrudi a rozlamy v srdci), tak si přeji ustálení.
(a taky: potřebuji už jen růst, poznávat nové, osidlovat nová území, když mi teď snad žádné nepatří, na minulost radši příliš nekoukám, je matoucí, co je opravdové je teď)

Povedlo se mi odstřihnout dusící město a udělat Rozhodnutí, což se mi nikdy dřív nedařilo. Objevila jsem tolik nádherného, občas se cítím i na správném místě. Vše je jinak než před rokem, ať už v tom dobrém nebo špatném slova smyslu. Místo, ve kterém žiji, mě nepřestává bavit.
Umím cappuccino z pohankového mléka, umím se občas ze všeho neobviňovat a mluvit do radiových vln a taky se dokážu nezastavovat. To bude dobrý začátek.

nechat mizet, zachovat sebe, smiřovat se, milovat, naslouchat, ujíždět pryč a umět se vracet



růžovo
analogové léto:

4 komentáře:

  1. Napísala si to nádherne a ak sa smiem vyjadriť, sama neviem kde miznú všetky tie skvelé blogy. Už to nie je ako kedysi. Všetci blogovú sféru a písanie postupne opúšťajú. A niektoré blogerky, ktoré to urobili mi veľmi chýbajú...
    Budem Ti držať palce aby si aj naďalej rástla, učila sa nové, milovala a užívala si svoj krásny život! <3
    WITHGREYWOLF

    OdpovědětVymazat
  2. a kolik těch dobrých blogů opravdu bylo? ...

    OdpovědětVymazat
  3. Blogy čekají a spinkají. Lidé, kteří je píšou/psávali, milují a žijou.
    Těším se na každé tvé milé slovo a novou nadílku tak krásných, jak já nikdy nesvedu. Ale i já, dlouholetá blogerka, jako bych zapomněla psát. Priority. Nevím, jestli se to ještě někdy změní.

    Měj se nejlépe, milá Lucie.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja len dúfam, že sa máš dobre, že si šťastná a že občas pridáš tie krásne slová a fotky, ktoré tíško obdivujem už niekoľko rokov. :)

    deerly lost

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova