24.01.13

Zpomaleně

A co když se jenom strašně miluju a jsem nějaký zvláštní druh narcisty? (ne, Lucie, nemiluješ.) A moje paranoia se zvyšuje, stále až moc mluvím a nejsem si jistá, jestli už ho nesnáším nebo ještě ne. Nic pořád nedává smysl a já mám už asi druhý den páteční náladu. 
D. a její životní filozofie z cesty na autobus je teď nový směr. Nový směr všeho. Přání.


Už jsem říkala, jak moc nesnáším oranžovou? děsně.
 A asi bych měla smazat článek předcházející. Není mi z něho dobře. Vám jistě také ne.


Na mém lastku to asi musí vypadat celkem vtipně, když věci jako tohle prokládám Radiohead a Kings of Leon. Ale co chci říct je, že jsem z toho děsně moc nadšená. XXYYXX je skvělá hudba a asi i skvělý člověk. Mám chuť ho obejmout, i když mě dost děsí. Všichni co dělají takovou hudbu mě děsí a to mě na tom nejvíc fascinuje. I kouř ve zpomaleném pohybu.

Občas si představuju, že se všechno co vidím se děje hodně zpomaleně. Že máme spoustu času. Talíře se rozbíjejí pomalu a dlouhá objetí jsou ještě delší.

7 komentářů:

  1. Děsí nás, to jo, ale klidně ho tu můžeš nechat. Kdyby náhodou. Nevímco.
    No jo, teď to nějak všechno nabírá nové směry. Zbožňuju to a tenhle leden přímo miluju (když pominu to zkouškový ovšem).
    Je dobrý se občas milovat. Taky se řadím /někdy/ k narcisům. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu písničku znám, ale absolutně nevím odkud.
    Beztak odsud.
    Oranžová barva musí mít osobnost, nebo nevím. Lidi ji buď milujou, nebo nesnáší. Nebo ji nejdřív nesnáší a potom ji milujou. A já znám přesně tři lidi jako ukázky pro všechny tyhlety případy vztahu s oranžovou.. Creepy. A takové zpomelené chvíle mám taky. Podle mě je to ale spíše tak, že všichni kolem mě jsou v pohodě a mě vidí strašně zpomaleně.
    Btw, měla bys natočit další video.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní25/1/13 18:14

    kings of leon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3333

    OdpovědětVymazat
  4. Si krásna :) Veľké oči ^.^

    OdpovědětVymazat
  5. zpomalené padání listů a zpomalené padání sama sebe z balkónu. na to někdy myslím, pak mě z toho mrazí záda a nikdy to nedokončím.

    OdpovědětVymazat
  6. muhaha, právě ti stalkeruju blog a poslouchám zrovna přesně tuhle písničku od XXYYXX!

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova