17.10.12

Burn burn like a star. Burn a hole in every heart.

Znáte ten pocit, kdy vám připadá, že vůbec nikam nepatříte? Jo. je to pěkně na hovno pocit. Včera to bylo horší. nejlepší místa jsou v mý hlavě, zamilovávám si okamžiky, který jsou jen vymyšlený, místa, kde jsem nikdy nebyla, lidi, které jsem nikdy nepoznala.
Ale co je pozitivní, že jsem si konečně šla vyměnit sluchátka, takže už mi hrajou obě. Můj alternativní svět už není poloviční. je zpět. v plné síle.


Našla jsem novej způsob jak se uklidnit. Psát. Nikdy jsem moc napsala, mimo sloh jsem asi nikdy nenapsala povídku nebo něco takového. Spíš kreslím a fotím. Dneska jsem psala. Není to nic moc, možná to sem někdy dám, ale baví mě psát o lidech, kteří jsou vlastně já, jen mají další věci, které nemám, ale chtěla bych mít. imaginární kamarádi z papíru. ne, až sem to dopracovat vážně nemůžu. Musím si najít nějaký pozitivní myšlení, kus něčeho, co mě zase postaví na nohy, poslední dobou prostě nemám z ničeho radost, nikde se necítím a všichni mi přijdou strašně jiní než dřív. Asi jsem já jiná. nebo jsme všichni najednou mění. Snad si na svý jinakosti brzo zvykneme a bude to zas jako dřív.
Nebo ještě lepší.

Zuřivý snílci neztrácej naději
Sláva Vypsané Fixe a starým medvídkům co rádi spí v šuplících.

Jdu si udělat čaj a zachumlat se do svetru. Nejlíp do všech najednou.

Tohle mě zachraňuje. Díky, Funeral Suits!


6 komentářů:

  1. Jo věci v hlavě jsou mnohokrát lepší něž skutečnost. Každý den jsem někým jiným.
    Jen mají jednu nevýhodu a to že se nikdy neplní. Musím přestat vymýšlet si ve své hlavě představy jak budou některé věci vypadat.Protože pak jsem smutná z toho že realita je naprosto odlišná.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak piš a piš, já to budu číst, a třeba se ti to zatím nezdá, ale čím víc budeš psát, tím lepší to bude /a tím závislejší budeš :)

    OdpovědětVymazat
  3. To, že nikam nepatřím, ta myšlenka mně doprovází v posledním čase čím dál častěji. Ale zvláštní je to, že tyhle krize mi většinou začnou na podzim, bude v tom určitě nějaká černá magie -__-"..

    Zrovna jsem v situaci, že mi sluchátka vzdorují, začaly hrát slaběji a jedno dokonce stávkuje, takže očekávám v nejbližší době výměnu (:D).

    OdpovědětVymazat
  4. Ty pocity dost dobře znám. Vlastní myšlenky, představy, co se nikdy neplní, pocit, že nikam nepatřím a fiXa... Asi si jdu taky uděat hrnek horkýho čaje a zachumlám se do deky (páč zásobu svetrů nemám, což mě pravda pěkně štve).

    OdpovědětVymazat
  5. taky jsem měl tyhle pocity, momentálně na to už nemyslím, tím, že nikam nepatříš dokazuješ, že nejsi jako ostatní, seš spešl (special) a to je jedna z nejdůležitějších věcí na světě - nebejt ovce

    moje pozitivní myšlení vždycky vycházelo z toho, že se můžu na něco těšit: v zimě až bude teplo, na jaře až budou prázdniny, až vyjde tohle album, tenhle film a tak...drobnosti

    jo a dobrej song

    OdpovědětVymazat
  6. bože ty tvoje fotky! ( a skvělé kratasy)

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova