16.08.14

špendlíky

Praha! Je krásná a J. úžasná, bylo to tak skvělé setkání (doufám v brzké znovu!). Petřín musí být na jaře jedna velká nádhera a ve starožitnictví musí být spousta zapomenutých duší.
Těším se, až budu fotit na film, reálné fotografie. Zachycovat život ubíhající kolem a modlit se, že to vyjde. To je to kouzlo, ne?

Špendlíky a blumy jsou už takovým znakem tohoto léta. Kdybych je měla po ruce, natrhám jich plný koš a věnuji Jedinému, který je tak miluje.

Musí být tak osvobozující přijmout sebe sama s každou myšlenkou, obavou, nedotrhaným obočím a zacuhanými vlasy.
Snad jednou.


jeho hudba zní jako světlo prostupující přes žaluzie
(a taky obléknutí ponožek s kočičkami, když je chladno)

5 komentářů:

  1. Nádherné fotky a skvělá písnička <3 Závidím ti tu knížku! Sehnala jsi ji někde v Praze, nebo jsi ji objednávala z netu? .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ta kniha byla dárek Milému a objevila jsem ji na internetu na české stránce se spoustou anglických knih, docela to trvalo než mi přišla, protože to cestovalo přímo z Anglie, ale přece přišla! :)

      Vymazat
    2. Já jsem jí několikrát viděla různě na tumbleru a podobně a vždycky jsem si říkala, jaký by to byl skvělý dárek! :)) Hlavně že dorazila :)

      Vymazat
  2. tu knížku bych moc chtěla, nejspíš si ji objednám.^^ máš strašně krásný blog, fotky, všechno, bože zamilovala jsem si to tady.

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova