23.02.14

ribs

mám ráda to slovo ani nevím proč
Měla jsem v hlavě spousty myšlenek co jsem sem chtěla sdělit, vykřičet a zašeptat. Ale asi už si téměř na žádnou nevzpomenu.
Všechno jakoby se postupně ztrácelo a bylo nahrazováno jinými věcmi, protože vše je hrozne rychlé.
.

Čas se zastavuje jen na malé chviličky. Buď v naprostém štěstí nebo naprostém smutku (který se naštěstí objevuje  jen jednou za dlouhou předlouhou dobu)
V sobotu jako by se v jeden moment slévala všechna roční období dohromady. Zlatá hodina, kdy slunce má  tu nejkrásnější barvu. Bylo to jako první jarní den, kdy jsem si uvědomila jak jaro miluji a jak ho budu milovat. Milována budu milovat.

Bonbóny a sbírka cédéček jedné osoby ze seznamu nejvíce roztomilých osob na světě, čaje z čerstvé máty, květiny a puntíky (Připomínají vám puntíky někoho? Něco?).

Teplo mi dodává pocit bezpečí. Už strašně dlouho. Peřiny ráno, slunce na rtech (nás obou), slunce na srdci (i v srdci, nás obou). Mám pořád chuť básnit o jediném, nejdůležitějším a nejkrásnějším chlapci. Nikdo mě nikdy takto nepřijímal. Se vším. Stvrzeno.
Brzy mohu říct, že jsem půl celého roku šťastna a jistá. Téměř vším. Vším co se dá ovlivnit.
Jen by to chtělo
přestat plakat
a začít milovat sebe.
3 2 1



X

A pusťte si Mount Kimbie abyste jednou nelitovali, že jste si to pořádně neposlechli už dřív.

10 komentářů:

  1. Tá tretia fotka je jednoducho očarujúca!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi nejroztomilejší člověk,kterýho jsem kdy viděla. Alespoň na fotkách. Miluj se, on na to přece nemůže být sám.

    OdpovědětVymazat
  3. Napsala bych, že máš krásný fotky, ale bylo by to vlastně na nic, protože ty fotky mluví samy za sebe. A krásný slova, zase.

    OdpovědětVymazat
  4. Při každém dalším tvém článku si říkám, že tohle chci taky s někým zažít... A pak mám pocit, že už jsem to přece zažila, což mne uvrhne do ještě větší nostalgie, protože co když mám "nárok" jenom na ty jediné okamžiky a teď/pak už nic nepřijde?
    A měj se ráda, jsi úžasná.

    OdpovědětVymazat
  5. taky pořád pláču, miluj se a miluj jeho:)

    OdpovědětVymazat
  6. strašně ti to všecko přeju (a závidím :) ) a myslím si, že časem se naučíš milovat sama sebe právě proto, že tě někdo miluje. Obzvlášť pokud tě příjímá se vším, což znamená i s tím zlým.. někdy mě to strašně štve, že jsou na sobě lidi svým způsobem tak závislí. Kdokoli může tvrdit, že má rád samotu, ale nakonec stejně všichni dojdeme k tomu, že štěstí musí být sdíleno.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti (vám) to přeju :) a ano, chtělo by to milovat sebe, protože nemáš vůbec žádný důvod, proč by tak tomu nemělo být :) a mmm, ta sbírka cédéček vypadá dost dobře :) :D

    OdpovědětVymazat
  8. 3, 2, 1, TEĎ! plač! směj se! směj se sobě se sebou a pro sebe! někdy buď vážná! usmívej se na sebe do zrcadla protože tys tu pro sebe byla jsi a budeš! vždycky! foť hromady selfies a maž je! některé nechávej a opatruj jako Poklad! protože jsou Poklad! najdi si každý den věc co na sobě miluješ! někdy to půjde rychle někdy těžce ale jde to! nikdo ti nemůže poručit aby ses milovala, jenom ty sama & tím, že to zkusíš nelze nic ztratit! přeji ti mnoho (sebe)lásky! děkuji děkuji děkuji za všechno! B.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta třetí fotka..to je úplná magie,krása:)

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova