04.11.13

A občas mi dojde, že vlastně téměř nikoho vůbec neznám

Vážně.
A kolik lidí zná mě? Uzavřu se trochu víc, pro jistotu, jako všichni, děsím se.
Až v pátek. Květované tapety (jednou) a kniha co je krásná (teď).

Pro ně to bude vždycky dobré. Ba bude to čím dál lepší, neboť v době, kdy štěstí je ve věku růstu, nejkrásnějším ze všech dnů je vždycky dnešek.
(Romain Rolland - Petr a Lucie, nejen kniha.)

Bojím se, že letos přijde zima moc brzy. Snad se zase neuchýlím k dlouhým nočním maratonům smutné hudby.

Vždycky je čas na xx album, kousnutí do rtu a kakao. Kakao je jedna z mých největších radostí poslední doby, i když není vůbec takové jako to jedno jediné. Jaké jsou vaše poslední radosti? Já vím, pořád se na něco ptám, ale když.. mám radost, když můžu zachytit takové malé kousky z Vás.

17 komentářů:

  1. Fotky jsou skvělý, hlavně ta poslední. Připadá mi, že zima už bohužel přišla:/:D Mojí radostí je čaj. Nikdy jsem na čaj nebyla, ale poslední dobou si dopřávám i několik šálků denně:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja sa momentálne teším na koncert Imt Smile v decembri a na to že o dva týždne sa mi vráti drahý a pôjdeme spolu na punč do mesta :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné fotky :) Moje poslední radost byla, když mi dnes kamarádka řekla, že jsem jí udělala radost. A mně vždycky zvedne náladu, když někomu zvednu náladu :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky! A k článku, mna nikto nemôže poznať, lebo nepoznám samu seba. Zo zimy mam radost, nech uz je sneh.<3 A taká moja radosť, za 26 dní mam narodky!<3:)

    OdpovědětVymazat
  5. neviem, kto je na prvej fotke, ani to vedieť nechcem, pre ujasnenie, ale je mi sympatický a hodí sa mi najviac k pesníčke, aj keď priznávam, posledná fotka dostala dosť aj mňa. kakao príliš rada nemám, je sladké a lepivé, mám po ňom pocit, že sa ma drží ešte aspoň hodinu po tom, ako ho vypijem a to aj vtedy, kedy by som už rada bola bez neho a sama. lalalalala už prišla, ale nechcem vysloviť jej meno, lebo sa zakľajem a zajtra ma už nadobro odfúkne, ťažký život bytosti éterickej váhy, ktorú teší.. že počúva niečo, o čom nevedela, že na to má chuť. a má.

    OdpovědětVymazat
  6. Jo a nominovala jsem tě u sebe na blogu do Liebster Award, pochopím, kdybys s tím nechtěla nějak pokračovat, ale mám tvůj blog ráda a v pravidlech je, že máme námi nominovaný blog kontaktovat s tím, že jsme jej nominovali, takže to právě teď dělám, ehm :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný fotky :) je pravda, že já doopravdy znám tak dva, tři lidi co znám. mě zná opravdu málo lidí, nikdo se neobtěžuje. proč by, lidi jsou slepí. kakao mi taky dělá radost i čajík, pěkná písnička, svíčka, uvědomění si, že vyšiluju kvůli dvojce a přicházející Vánoce, blog a pěkný články (tím myslím ten tvůj).

    OdpovědětVymazat
  8. moje radost je čoko-káva u školy a chybějící čaj = každý hrnek co se mi podaří zachytit.
    mám pocit, že si plno lidí stěžuje, že je nikdo nezná a že o nich nikdo nic neví, ale myslím, že většina z nich toho ani moc neví o ostatních.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní4/11/13 20:13

    Ach.. Petr a Lucie!!! Proč mi to nikdy dřív nedošlo, darling? To je tolik krásné... I když ta knížka je velmi kraťoučká a člověk ji přečte za hodinku a půl - tedy já - tak ej velmi velmi velmi krásná... a emotivní... a... "milé děti, jen láska má takovou moc" :")
    (první fotka z těchto všech je tolik fascinující a krásná... děkuji ti za tebe a tvoji krásu)

    OdpovědětVymazat
  10. Aké krásne fotky, hlavne tá prvá... :) Peter a Lucia, tú knižku mám veľmi rada knižka, prečítala som ju už dávno a viackrát. Ak to máš podobne aj v skutočnom živote, tak gratulujem (jeej) :)

    OdpovědětVymazat
  11. mně dělá radost společnost mých přátel, které mám ráda!

    OdpovědětVymazat
  12. Kakao si dávám ráda, ale ne moc často, je po něm hrozná žízeň. Poslední dobou piji hodně moštu, neboť se nám urodilo mnoho jablek. Mojí neskonalou radostí je dělat spontánní věci a skutky, jako třeba dneska běžek ze školy do pekárny v děšti a prostě výbušně vrhat do davu hlasité slova nadšení.

    OdpovědětVymazat
  13. Je to krásné. Všechno. :)
    Poslední radosti... hm, polibky pod klíční kostí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přidávám se do klubu radostí z těchto polibků!

      Vymazat
  14. Tiež mám rada kakao. A moje posledné radosti? Obdarovánanie priateľov, skvelý pocit vidieť úsmev ich očiach. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Líbí se mi všechny vaše menší i větší radosti ^^ většina z nich jsou i radosti mé, je toho tolik!

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova