31.12.14

přechody

je to vždycky tak zvláštní
naplno pocítit jak vše utíká a jak rychle se mění čísla v datech

Vánoce byly moc milé, plné dobrého jídla, vůně jablek se skořicí a většího tepla uvnitř. Světýlka v dětských očích a teplo tvého krku.

Zase prožívám poslední den roku a je mi tak hrozně zvláštně. Dávám něčemu sbohem nebo spíš vítám něco nového? A nebo jsou to jen čísla. Zase přijdou dny měkké jako objetí a studené jako slzy, zase strávím spousty hodin ve vlaku a budou to cesty smutné i veselé. Zase budu doufat v tolik věcí a že bude vše zase o mnoho lepší, protože mám pocit, že je pořád se čeho bát a pořád co zlepšovat.
(a pomohu)
(tobě)

Ale věřím, že to bude moc krásných 365 dní, že každý den přinese nějakou novou prostou radost a budeme se všichni usmívat.
Byli jste ke mně tak milí celý rok a já si vážím, že jste si četli má slova a psali krásná slova mně. Teplé a těsné objetí všem.

x

6 komentářů:

  1. Za tenhle příspěvek jsem ti obzvlášť vděčná. Vyvolává ve mně úplně všechno.

    OdpovědětVymazat
  2. To je tak krásne, každý deň je potrebné si užívať, lebo maličkosti sú tu na to, aby nám vyvolali úsmev na tvári ♥

    OdpovědětVymazat
  3. krásná hudba. a slova taky.

    OdpovědětVymazat
  4. píšeš skvěle, fotíš skvěle. přeji ti ten snad co možná nejkrásnější rok 2015. ať je plný radostí (a možná i maličkostí, protože ty většinou vyvolají ten nejvíc upřímný úsměv na tváři).

    OdpovědětVymazat
  5. miluju čtení tvých slov. cítím z nich takovou snovou radost, krásno, nevím jak to popsat, ale vždyť víš, psala jsem to už tisíckrát. přeju ti krásný nový rok a ať ti je tak, jak si přeješ <3

    OdpovědětVymazat
  6. Je až neskutočné, ako rýchlo zbehli sviatky...
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova