20.04.13

But I've never felt more alive.

tedy, teď mi to tak trošku připadá.
x
A ani nevím, co mám o tom exciting weeku co skončil před několika hodinami odjezdem holandských studentů, říct. Je toho tolik!
Poznala jsem spoustu nových lidí, kteří mě mají rádi a konečně jsem se cítila, že někam zase zapadám (dlouho mě nic tak nepotěšilo! :) Ano, toho smajlíka jsem si nemohla odpustit). Být lehce drunk je příjemný pocit, protože je to neobvyklé, mluvit anglicky je občas těžší než se zdá,  sdílet týden pokoj s neznámou avšak strašně moc milou a cool slečnou je povznášející, učit se holandská slovíčka co se skládají ze samého sexy chrochtání je vtipné, protože je to strašně těžké, objetí neztrácejí své kouzlo a je fajn cítit se z toho všeho tak jak se cítím.
Aneb ať žijí výměnné pobyty.

A za tři týdny jedu do Holandska já. Nemůžu se dočkat, ale.. bude to pak hodně zvláštní moment, když se se všemi budu loučit s vědomím, že už je nejspíš nikdy, minimálně ne takhle pohromadě, neuvidím. Bude to smutné.

a asi tak nějak mi (ne)fungoval foťák, jedna z nejhorších chvíli ever. kdyby někdo věděl, čím to mohlo být způsobeno, ať mi dá prosím vědět

6 komentářů:

  1. jsem ráda za pozitivní článek a dobrá nálada pokračuje, blíží se další výlet a Praha se na tebe těší :) *

    OdpovědětVymazat
  2. To je pekne, ze nekdo povazuje nizozemstinu za sexy chrochtani :) Ja ji studuju na VS a spouste lidi se to teda moc nelibi:( Jsem rada, ze sis to uzila!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to je moc hezké. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Zní to krásně a ještě to bude krásné. To ti moc přeji.

    OdpovědětVymazat
  5. holandsko je môj sen, tak si to tam uži, a nikdy nevieš čo prinesie život, možno také stretnutia pohromade ešte budú :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem tak strašně šťastná, když čtu, že seš šťastná.

    Ta holka... mám pocit, jako bych jí odjakživa znala a už několikrát jí viděla. Divný.

    Posílám dopis.

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova