04.10.12

Boys go to Jupiter to get more stupider, girls go Mars to become rock stars.

S imaginárním dvojčátkem se fotím stejně nejradši.
Máme nový svetry a děláme rádoby Crystal Castles pózu.
Huu!
Říjen je zatím kreativní tak jak jsem chtěla, podzim ještě nepřišel a zamilovala jsem si ten můj super-sladkej čaj.
Sbírka svetrů se včera rozrostla o jeden kousek, nyní jsme asi na čísle 8. A jsem bez peněz. Ale furt je tu sklep. Babiččin. Prý jsou tam ještě nějaký svetry po mámě, co dřív pletla. Těším se. Takový svetry jsou stejně nejlepší. Správně vytáhaný, s příběhem a vlastním životem. Jsou na světě jen v jedné jediné verzi. Vintage. Hipstrswegkůlbičiiz!
Měli jsme dva sekáče. Byly skvělý. Nejvíc na světě. už nejsou. Spojily se v jedno "tělo", a je to ještě lepší. A mají tam šíleně moc svetrů. Nejradši bych si je koupila všechny. Ten moment, kdy stojíte v malinké kabince s 56987456 svetry a musíte si vybrat jen jeden.
Vyhrál šílenej kus se srdíčkem, taktéž Next (snad ta nejlepší značka na svetry!), s pruhama, dvakrát tak větší číslo, než mám, ale to je na tom to nejlepší. Poslední dobou mám všechno oversized ale je to to nejpohodlnější, co může být!

Jo, ráda fotky upravuju tak, aby vypadaly trošku jako z analogovejch foťáků. Zbožňuju fotky na analog a sním o nějakým takovým foťáku.
už mám skoro dokreslenýho Iana, včera jsem si v posteli malovala temperkama do sketchbooku za pomocí prstů, nějak asi doma nemám štětec, všechny jsem je slepila lepidlem. Jsem zlá.
Vražedkyně štětců.
Cítím se provinile.
/slovo 'provinile' mi připomíná vinyl. Takže až budu bohatá, budu si kupovat spousty svetrů a vinylovejch desek. Těším se./

Luc▲
PS: Nemám žádnej nápad na pěkný PS

Nadpis je jedna z nejlepších částí textů písničky. Sonic Youth jsou skvělí, i po takové době mě ještě neopustili. A ani se nechystají.

4 komentáře:

  1. taky miluju oversized věci, ale proč zrovna já v nich vždycky vypadám jak v pytli od brambor -__-
    ale svetr je boží :33

    OdpovědětVymazat
  2. miluju svetry a nejvíc svůj pánský obyč-černý svetr o dvě čísla větší...

    OdpovědětVymazat
  3. taky si hrozně plánuju jak si budu kupovat vinyly, teďka všude vychází různý reedice alb, který předtím vyšly jenom jako cdčka, ale nejlepší bude stejně kupovat ty starý...je toho hodně

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova