19.10.12

Ocean blue, what have I done to you?

Miluju tyhle prosluněný teplejší začátky podzimu, na zemi je už spadaný žlutý listí, stromy hrají všema barvavama a ve vzduchu je cítit jakási nostalgie a celý je to nějak zvláštním způsobem inspirativní.
(Vím, že se to sem dá vložit i přes ten html kód, kterej se dá na LukBuku získat, takže když se na tu fotku klikne hned vás to hodí na ten Lookbook, ale vůbec nevím, kam to sem mám vložit :D )
Nový boty, aneb jak si bude malá Lůca hrát na velkou dámičku -,- Má chůze je proto celkem pomalá, nohy mě bolí ještě teď, ale zase jsem aspoň o kousek vyšší. Jó, zvykej si děvče.

(Man)Darinka♥
Na světě je zase trochu hezky, věci se začínaj uspořádávat, dnešní aninehodina v parku s (man)Darinkou a Janis byla super, slunko hřálo a závěrka fotoaparátu vesele cvakala, což asi J. trošku trápilo, protože nevím, jestli na světě existuje věc, kterou by nesnášela víc jak focení. Když se v její blízkosti objeví foťák, chová se tak, že to vypadá, jako by se nejradši chtěla zahrabat někam hodně hluboko pod zem ( a myslím, že takovou myšlenku v hlavě vážně má.)
O božským počasí ani nemluvím.
Aomyšlenkáchnajednohozmýchbudoucíchmanželů,kteréhosivezmu,pokudbuduchtítmítroztomilýděti.(ježiš no a co, že mám seznam potenciálních budoucích manželů.)
A nesnáším židle ve škole, skoro vždycky se mi povede sednout si na nějakou mimořádně rozdrbanou a rozervat si o to silonky. Moje spotřeba punčoch celkem stoupá, nechci ani vědět, kolik za ně vyhodím peněz, když jsou jedny v podstatě tak na jedno/dvě použití. 

 Roztomilý věci jsou super. Třeba Sun od Two Door Cinema Club je děsně roztomilá písnička, stejně jako Alex Trimble s těma nejbožejšíma vlasama. Vždycky, když potřebuju rozveselit, aspoň trošku, tak si pustím Sun. jen slyším to 'Ocean Blue, what have I done to you?' a hned vím, že všecko není tak ztracený. A pokud vše vyjde, tak si na ně v únoru s A. zajedeme. Pokud budu stát mezi těma lidma a poslouchat TůDóry na živo, asi prasknu radostí.

Jo, jsou to tu ty lepší a ty horší dny. Tenhle byl lepší, mám dobrou náladu a chce se mi tančit. Vím, že ty horší zase přijdou a budu všechno včetně sebe strašně nenávidět, ale po těch horších dnech přijdou zase ty lepší se sluníčkem a roztomilejma věcma, což bude asi jedinej fakt, co mě bude popohánět dál. Život je strašně zajímavá věc.





1 komentář:

  1. Jéžiš, tobě to sluší! Mimochodem, já mám taky seznam potenciálních manželů.. :D A vím, že budu mít s Mikou krásný velký prosluněný dům a dvě nádherné děti a bude se nám žít naprosto senzačně (a je mi jedno, že je gay.. kvůli mě si to rozmyslí..). A Sun je úplně nejbožejší, byla jsem na TDCC na rockáči a byl to totálně nejskvělejší koncert ever (letos po Muse to bude určitě až druhý nejlepší.. :D). Doufám, že se na ně v únoru taky dostanu :)

    OdpovědětVymazat

Těší mě vaše slova