31.08.15

easy easy

rychle to vše plyne.
 je báječné vstát v půl šesté ráno, nechat se hladit ranním vzduchem a dočíst u toho knihu a pak usmažit spousty palačinek (nezbyla ani jedna.) to je léto!

Teplo je sice nepřítelem, ale zpětně se na to zapomene, stejně tak i na špínu a žízeň. Foals byli vesmírným zážitkem. Spanish Sahara je pro mě tak důležitá, ani nevím proč, ale chtělo se mi z toho tak moc plakat (ani štěstím, ani smutkem. prostě jen tak, z té přenádhery.)

Koncert, kde se sedí na dece, pije víno a poslouchá milá a upřímná hudba , to je něco, co si člověk přeje zažívat častěji. A taky to, když se s tebou směji z plných plic, když dotek znamená hodně a když vím, že nemusíš nikam odjet.

V přítomnosti bychom se vůbec neměli snažit hledat minulost, to přeci vůbec nesouvisí a vše se rychle mění. Poslední den prázdnin byl tak moc milý a svobodný, po cestě domů jsem poslouchala King Krule a šla úplně jinou cestou než bylo v plánu a myslela jsem na to, jak je mi vlastně skvěle, jen se to občas musí přerůst běsy, aby to bylo pocítěno.
Dělá mi moc radost:
obdarovávat lidi, co mám ráda a
pít cider a nemluvit, jen poslouchat.
Cítit se součástí

alespoň na tu malinkou chvíli.


(první podzimní překvapení z Prakticy vyvolána!)

09.08.15

stan u liščí díry

Vše se neustále mění, a proto ztrácíme kontrolu nad emocemi, co přináší návštěva míst, která byla kdysi tak zásadní (a vlastně pořád jsou) v okolí lidí, kteří byli vždycky moc důležití (ale vše se až moc rychle mění).

Měla jsem moc milou návštěvu a přeji si napořád procházet kolem přehrady, vařit poklidně dobrá jídla a hlídat se, abych neusnula u filmu (neúspěšně) a nezkazila večer (nakonec nezkazila ani tak.). Mám tě ráda, má milá J. !

Ve středu bude snad již veškerá bolest zažehnána a rozplynuta v neznámých krajinách. A v pátek a sobotu ve spoustě neznámých lidí, kteří se budou zdát nějakým způsobem blízcí. ( Potkáme se na Grape? )

 Vše existuje v tolika podobách a nevím, zda se mám děsit, či radovat.
Praha se dá navštívit tolika způsoby.



02.08.15

3:35

Pocit štěstí je moc křehký, ale to nevadí. Posledních několik hodin je vše celistvé a září a já chci víc nocí venku pod dekou, víc dortů snědených o půl čtvrté ráno, víc příprav jídla pro milé a víc dní jako byl ten včerejší/dnešní.

Tohle léto je tak zvláštní.
Ale srpen nevypadá tak nejistě. Srpen bude jistě báječný (a brzy se konečně setkám s Jediným a s J.). A když skončí léto, tak to přeci nevadí, bude podzim plný krásy a svetrů!
Nebuďte smutní. Nebuďte smutní kvůli kilometrům mezi dvěma bijícími srdci, nebuďte smutní kvůli hodinám, co utíkají jako minuty, nebuďte smutní kvůli věcem, co jste chtěli udělat a neudělali.
Zítra je taky den
a pozítří taky.

máme toho stále tolik před sebou