16.08.14

špendlíky

Praha! Je krásná a J. úžasná, bylo to tak skvělé setkání (doufám v brzké znovu!). Petřín musí být na jaře jedna velká nádhera a ve starožitnictví musí být spousta zapomenutých duší.
Těším se, až budu fotit na film, reálné fotografie. Zachycovat život ubíhající kolem a modlit se, že to vyjde. To je to kouzlo, ne?

Špendlíky a blumy jsou už takovým znakem tohoto léta. Kdybych je měla po ruce, natrhám jich plný koš a věnuji Jedinému, který je tak miluje.

Musí být tak osvobozující přijmout sebe sama s každou myšlenkou, obavou, nedotrhaným obočím a zacuhanými vlasy.
Snad jednou.


jeho hudba zní jako světlo prostupující přes žaluzie
(a taky obléknutí ponožek s kočičkami, když je chladno)

13.08.14

kokosový džus

Ach, jak jsou oslavové pikniky nádherné! V neděli jsem na jednom takovém byla a bylo mi krásně. Nám bylo krásně /až na chvíle, kdy se cítím nejhorším člověkem a omylem ničím/. Mandarinka je skvělý člověk (doufám, že bude mít báječný rok, několik let, život). A také má krásnou kočku. Zase mám hroznou touhu kočku vlastnit. Prý se s nimi dobře čte.

Je léto a za chvíli už nebude a já z toho necítím moc smutku, přeci jenom.. podzim je tak krásný se všemi jeho barvami a melancholickými chvílemi. A třeba letos ve školním roce přečtu spousty knih (jsem to jen já kdo přes prázdniny téměř nic nepřečte? stydím se za sebe) a budu si více vážit lenošného dne a volného času. A třeba bude prostě vše krásné a méně unavené a.. myslet pozitivně je občas hezké, i když nevěřím sama sobě.

Proč je tak jednoduché udělat tmu a tak těžké udělat světlo?
zavřít oči/počkat na den

 Milý má nádherné vlasy a stále vypadá líbezně když spí a mluví se zvířaty.

fotka s mým úsměvem od milého x

09.08.14

ty ještě spíš?

tolik k vyprávění

Barvy byly krásné. Tolik známých lidí, kterým děkuji, že mě/nás pozdravili. Jediný a Úžasná B. Hudební krásy a příjemná unavenost v trávě. Ležet a mít zavřené oči. nechat vše plout a běžet kolem, nasávat tóny a ruch. MØ je mou novou hrdinkou, tolik energie a krásy. Chet Faker byl dechberoucí a National překvapivě živí. Polibky a objetí. Rána ve stanu, co skrývala i kus krásy, když byla společná.

Tvořit 11 dní mezi lesy bez internetu je docela osvobozující. Ale vidět tak nádherné hvězdy a nemít u sebe mé Bezpečí je hrozně mučivé.
Po šesté a asi naposled. Film camp.

Ráno
Společná práce s úžasnou Sárou (která také společně s D. namluvila náš text)
/tak moc to vychází z našich rán, dear./